Everyday is matchday bij Move on recruitment                        

16 juli 2018

 

 

 

En toen was het maandag 16 juli…

Het WK zit erop.

Op Wimbledon is het laatste matchpoint verzilverd.

Een heroïsche Touretappe dan? Helaas! De renners strekken de benen op hun hotelkamer tijdens hun eerste rustdag.

Maandag 16 juli: de Blue Monday voor de bingewatchende sportliefhebber. Tijd om af te kicken…

 

Het is maar een spelletje

Sport is de belangrijkste bijzaak van het leven, zei Kees Jansma ooit. En daar zijn we het bij Move on recruitment roerend mee eens. Ook wij genieten tussen de bedrijven door van de lange sportzomer. Van de Rode Duivels, die kleur gaven aan het WK. Van de dubbele sprintzege van Dylan Groenewegen en Kiki’s overwinningen op het heilige gras (en op zichzelf). Bijzondere sportmomenten, waar we geen genoeg van krijgen.

 

Werk(elijk) geluk

Maar hé,there’s more in life dan een spannend potje voetbal of een kwartfinale op Wimbledon! Een goede gezondheid. Lekker in je vel zitten, een fijne relatie. Kinderen die gelukkig zijn. Lieve familie en vrienden om je heen. En last but not least: werk waar je blij van wordt, met leuke collega’s, in een organisatie waar je gezien wordt en waar jouw talenten tot bloei komen.

 

Ga jij nog juichend naar je werk?

Een groot deel van ons wakkere leven besteden we op ons werk. Werk is geen bijzaak, maar een hoofdzaak. Of beter gezegd: een zaak van het hart. Maakt jouw hart een sprongetje als je straks weer aan de slag gaat, na de Vierdaagsefeesten of je welverdiende vakantie? Of ben je eigenlijk op zoek naar een baan of organisatie die beter bij je past?

 

De leukste banen vind je samen

Ben je toe aan een andere ‘vibe’ in je werkende leven? Bel of mail ons dan gerust voor een afspraak. We hebben veel vacatures. Allemaal toffe functies bij werkgevers die we door en door kennen, voor wie we zelf ook zouden willen werken. Zit jouw droombaan er op het eerste oog niet tussen? Dan kunnen we ongetwijfeld op een andere manier iets voor je betekenen. Wist je bijvoorbeeld dat we latent werkzoekenden met LinkedIn- en sollicitatietrainingen helpen om zich beter te profileren? En dat je ook bij ons terechtkunt voor een uitgebreid assessment of het restylen van je cv? En dat is nog maar een kleine greep uit ons aanbod. Kom je binnenkort sparren? We hebben geen zomerstop, dus je bent elke dag welkom. 🙂