Vacature audicien Franeker

Vacature: audicien in Franeker 22,5 uur p/w

Vacature audicien Raalte

Vacature: audicien in Raalte 30 uur p/w

Vacature audicien Den Haag

Vacature: audicien in Den Haag 30 uur p/w

Vacature audicien regio Culemborg

Vacature: audicien in de regio Culemborg 22,5-37,5 uur p/w

Vacature audicien Rotterdam

Vacature: audicien in Rotterdam 22,5-37,5 uur p/w


Bij mijn vorige werkgever miste ik echt een stuk waardering. Dat is bij Van Boxtel anders. Ik werk hier nu een half jaar en ben al meerdere malen ontzettend positief verrast…Hoe? Lees hier verder. Ik krijg nu van mijn werkgever echt het gevoel dat zij mij ook belangrijk vinden om wie ik ben.” Mariëlla van der Pol-Simons (Audicien Van Boxtel hoorwinkels)

 

 

De visie van Van Boxtel hoorwinkels

Mensen die minder gaan horen, zijn uitgeput na een gezellig etentje in een restaurant. Ze missen delen van gesprekken en krijgen vaak het gevoel steeds meer hun sociale binding te verliezen.

Ons gehoor is een van de belangrijkste zintuigen voor sociaal contact. Maar ons gehoor is ook kwetsbaar en nog altijd niet te herstellen met medicatie of door een operatieve ingreep. Daarom zet Van Boxtel hoorwinkels zich volledig in om mensen te helpen de nuances die het leven zo mooi maken weer te horen. Het tikken van een fietswiel, het ruisen van de blaadjes, een fluistercomplimentje in je oor. Hierdoor heb je het gevoel dat je weer echt deel uitmaakt van het leven om je heen.

Dit is precies waar Van Boxtel hoorwinkels het voor doet: mensen hun rijke auditieve leven weer zo goed mogelijk teruggeven, zodat ze zich weer aangesloten voelen, verbonden en veilig.

Waar blijkt de maatschappelijk betrokkenheid van Van Boxtel uit?

Dat het Van Boxtel hoorwinkels om de mensen zelf gaat, blijkt onder andere uit hun advies: “Neem altijd iemand mee naar onze winkel. Iemand die meeluistert en meedenkt. Dit doe je ook bij de dokter.”

Audiciens vervullen ook een maatschappelijke rol

Zo vormt de hoorwinkel in de buurt niet alleen een plek om naartoe te gaan voor informatie, onderzoek, aanschaf en onderhoud. De hoorwinkels van Van Boxtel hoorwinkels nemen ook een sociale en maatschappelijke rol op zich. Daarom worden de audiciens van Van Boxtel hoorwinkels intern de Local Heroes genoemd. De winkel oogt dan ook meer als een huiskamer dan als een winkel. Wanneer helemaal helder is wat de klant echt nodig heeft, wordt het meest geschikte hoortoestel gekozen. Daarbij wordt gekeken naar het hele plaatje: hoe ziet het dagelijks leven van deze persoon eruit? Waarbij ervaart hij/zij problemen met het gehoor? Waarmee zou hij/zij het meeste geholpen zijn? De klanten kunnen vervolgens altijd terugkomen om meer vragen te stellen, de instelling te laten aanpassen, hun ervaring te delen en vragen te stellen.

Van Boxtel hoorwinkels heeft ruimte voor meer audiciens. Bekijk vacatures die er nu zijn. Zit er geen bij voor jou, neem dan even contact met ons op, want we kunnen mogelijk ook schuiven met locaties.

Stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met je op. Gelijk bellen kan ook: Monique is bereikbaar op 06-28616612

Ik zou graag meer informatie over Van Boxtel hoorwinkels ontvangen

6 + 4 =