Vacaturevideo’s Move on recruitment

Als je (latent) werkzoekend bent dan ga je op zoek naar je droombaan. Je gaat zoeken in het woud van alle (online) vacatures, bekijkt de websites van de betreffende organisaties en gaat solliciteren op de vacatures die je aanspreken. Maar hoe weet je eigenlijk of het beeld  dat jij naar aanleiding van de vacaturetekst van de functie en organisatie hebt gevormd wel klopt met de realiteit? Zonde van jouw inspanning en veel tijdsbesparing voor de betreffende organisatie als we dit probleem vermijden.

Wij werven alleen voor organisaties waar we zelf zouden willen werken en die we op ons duimpje kennen. Hoe mooi is het dan als we jou gelijk een realistisch beeld kunnen geven van de betreffende functie en organisatie? Zo kun jij bepalen of dit echt jouw droombaan is en je echt graag onderdeel wilt zijn van deze organisatie. It’s time to move on!

Hieronder zie je de actuele vacaturevideo’s. Houd deze website goed in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe vacaturevideo’s bij. Heb jij jouw droombaan gevonden? Bel dan snel naar 024-2060252 of Monique op 06-28616612.