Video

 

Marketing of sales droombaan? Pak nu je kans!

Nu de economie weer op volle toeren draait, is de markt groter geworden. Bedrijven hebben daardoor meer mensen nodig op Marketing en Sales om alle potentiële klanten binnen te halen. Dus, mocht (nog) je op zoek zijn naar je droombaan, dan is dit je kans!

Uit onderzoek blijkt dat 77% van de mensen in loondienst latent op zoek naar een nieuwe baan. Dat is enorm hoog! Waarschijnlijk komt dat omdat het een tijd duurt voor je actief op zoek gaat naar een andere functie. Wanneer is dat dan? Meestal beslissen we een nieuwe baan te zoeken als er iets groots in ons leven, of op ons werk is gebeurd. ‘En nu wil iets anders gaan doen!’.

Maar, wanneer je na het weekend weer gezellig met je collega’s hebt bijgekletst en je meegezogen bent in de dagelijkse hectiek, dan verdwijnt die impuls weer naar de achtergrond. Voor een dag, voor een week, een maand, een jaar.

En dit vinden we heel logisch bij Move on recruitment. Het is alleen wel zonde, want je werk is toch zo’n groot deel van je leven. Een leuke baan zorgt voor een gelukkiger leven. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een gesprek over jouw droombaan. Waar zou je het liefste willen werken? Hoe word jij echt blij?

Aan de andere kant: hoe blij ben je als werkgever wanneer jouw mensen hun werk als droombaan ervaren. Het is niet alleen dat ze dan beter presteren, ze zijn direct een grote ambassadeur voor je bedrijf naar (toekomstige) klanten en werknemers. Het mes snijdt aan twee kanten. Hierbij roepen we 2018 uit tot het jaar van de mooiste banen voor de mooiste mensen.

Dus, als werkgever met vacatures (in de toekomst) of als (latent) werkzoekende: kom met ons sparren.

Daarbij moeten we zeggen: we willen alleen werkgevers voor wie ze zelf ook graag zouden werken en alleen professionals die we zelf heel graag in dienst zouden nemen.

Monique Veldhoen 06-28616612, Renée Petiet 06-24090428.

Overigens staan onze vacatures niet allemaal op de website, dus kom je niet jouw vacature tegen, informeer altijd wat we nog meer in huis hebben.