fbpx

De parels van Move on recruitment

 

35% Van de werkende hbo’ers en wo’ers is latent werkzoekend. Dat betekent dus dat al deze mensen niet het gevoel hebben dat ze op de juiste plek zitten. Dat vinden wij echt ongelooflijk zonde van alle (levens)energie; voor de werknemers en voor hun werkgevers.

Daarom hebben we de recruitment voor een deel omgedraaid: mensen die latent werkzoekend zijn helpen we aan die geweldige baan waar ze al zo lang naar uitkijken. Dit doen we op een heel persoonlijke, uitgebreide manier en we zoeken actief. We zoeken niet alleen vacatures bij onze eigen opdrachtgevers, maar ook bij andere werkgevers. Daarbij kiezen we alleen werkgevers uit voor wie we zelf ook zouden willen werken en werken alleen met mensen die we zelf ook zouden willen aannemen, die noemen we onze parels van de arbeidsmarkt.

Op zoek naar die ene échte parel van de arbeidsmarkt om jouw organisatie te versterken?

Move on recruitment stelt je graag voor aan ‘onze parels’. 

Wil je als werkgever in gesprek en blijkt het ‘de gouden match’? Dan is alles geheel kosteloos. Waarom? Wij van Move on recruitment gunnen al onze kandidaten een droombaan, en niet alleen de kandidaten die we kunnen plaatsen bij onze vaste opdrachtgevers. En we wensen elke werkgever medewerkers toe die helemaal voor hun organisatie en team gaan. Let’s move on together!

Hieronder zie je onze actuele parels. Houd deze website goed in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe parels bij. Wil jij kennismaken met een van onze parels? Bel dan snel naar Monique 06-28616612 of Renée 06-24090428

Wie weet glinstert een van onze parels binnenkort binnen jouw organisatie.