Onze parels – Commercieel


Intelligente (uit)bouwer van customer service-afdelingen | hbo | 40 uur | Arnhem

Deze intelligente, stevige, stabiele, procedureel sterke manager heeft een passie voor techniek en logistiek. Een man waar heel veel mensen op kunnen bouwen. Hij brengt de rust en basis binnen de organisatie, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarbinnen geeft hij de mensen de ruimte het werk op hun eigen manier in te vullen. De rode draad door zijn werkende leven is het opzetten (vaak ook vanuit het niets) van logistieke en customer service-afdelingen, vanuit zijn visie: “werkplezier is de grootste motivator.” Nieuwe kennis eigen maken doet hij door eerst gewoon mee te draaien met de mensen op de werkvloer. Dat hij zijn intellect mee heeft, merk je aan zijn helicopterview, gedegen aanpak, leergierigheid en zijn people skills.    

Commercieel leidinggevende-procescoördinator (38) | hbo | 40 uur | Bemmel

We kennen deze leidinggevende als een zeer gedreven coördinator en klantgerichte supervisor op hbo werk- en denkniveau. Hij is zijn carrière begonnen in de tuinbouw in de commerciële buitendienst. Al snel verschoof hij naar de commerciële binnendienst en customer service, tot hij leidinggevende en coördinator werd bij een internationaal technisch bedrijf. Wat dit bedrijf merkte is dat je deze man op elke afdeling neer kunt zetten en hij zorgt voor procesverbetering, automatisering en omzetverhoging. Zo heeft hij een businessplan geschreven om een app te ontwikkelen die ervoor zorgt dat de projecten van de nieuwbouwafdeling beter verlopen. Deze app is inmiddels in gebruik genomen en laat de eerste tijdbesparingen al zien. Deze leidinggevende is van het snel schakelen, beslissingen nemen en gaan. Hij heeft daarbij de gave om mensen hier makkelijk in mee te krijgen.

Artistieke Sales trainer/manager (53) | hbo | 40 uur | Gennep

Deze artistieke trainer/manager is een resultaat- en servicegerichte commercieel manager. Direct, niet zozeer in woorden maar in daden. Stapt gemakkelijk op anderen af, waarbij hij zich openhartig en belangstellend opstelt. Kan de mening en het gedrag van de ander beïnvloeden doordat hij zijn argumenten overtuigend kan presenteren. Delegeert werkzaamheden, maar zorgt ervoor dat hij de autoriteit heeft om te controleren. Doorzetter die wordt gedreven door het leveren van prestaties. Hij is ook ontwerper geweest en heeft nog steeds een goede kijk op design. Hij zoekt een vaste baan of interim werk als sales manager.

Stabiele Supervisor Customer Service (50) | mbo | 32-40 uur | Duiven

Deze stabiele supervisor is een vriendelijke man met een rustige coachende leiderschapsstijl. Zijn ambitie is om zijn leidinggevende vaardigheden die hij nu bij een groot internationaal bedrijf ontwikkeld heeft fulltime tot zijn recht te laten komen in een internationaal georiënteerd bedrijf. Hij is een teamspeler, die voor een productieve, vriendelijke sfeer zorgt.

DelenShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone