Werving en Selectie

Op zoek naar een vaste medewerker die jullie zelf in dienst willen nemen? Wij helpen jullie graag met de werving en selectie van jullie medewerkers. Aan de hand van een functieprofiel dat we samen opstellen, starten wij de werving. We voeren de voorselectie uit, zodat we alleen geschikte eindkandidaten aan jullie voorstellen. Alle kandidaten die we introduceren hebben we uiteraard face-to-face gesproken. Zit de kandidaat waarnaar jullie zoeken ertussen? Dan treedt hij of zij direct bij jullie in dienst en betalen jullie ons een fee voor de geleverde dienst. Zit jullie ideale kandidaat er niet tussen? Dan zijn jullie ons niets verschuldigd.

 

Voordelen van werving en selectie

  • Bemiddeling voor vaste banen
  • Alle zorgen uit handen genomen
  • Jullie besparen tijd en kosten
  • Jullie maken gebruik van professionele recruiters
  • Expertise in verschillende branches
  • No cure, no pay

 

No cure, no pay

Bij werving- en selectieopdrachten werken we altijd volgens het principe ‘no cure, no pay’. Geen resultaat? Geen kosten. Jullie betalen ons dus alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met jullie aangaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

 

Langere proeftijd mogelijk

Willen jullie een medewerker eerst goed leren kennen voordat jullie hem of haar een vast contract aanbieden? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar eerst bij jullie detacheren voordat jullie een contract voor onbepaalde tijd aanbieden.

 

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Jullie ontvangen binnen één werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

Naam

E-mail

Telefoon

Wanneer ben je het beste bereikbaar?