fbpx
Monique Veldhoen ('MoVe')

Monique Veldhoen ('MoVe')

'Kantoorhond' Beau

'Kantoorhond' Beau

Wie is Move on?

Ik ben Monique Veldhoen. Te water gelaten in Deventer, opgegroeid in Raalte. Daarna op eigen benen in de oudste stad van het land, Nijmegen, waar ik al sinds mijn studententijd met veel plezier woon.

Na mijn studies psychologie en bedrijfscommunicatie ging ik aan de slag in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer.

Kandidaten helpen aan een mooie nieuwe baan. Organisaties een stap verder brengen met een goede werknemer. Het geeft me telkens weer een kick als ik mensen tot bloei zie komen op hun nieuwe werkplek.

Waar ik in mijn vrije tijd energie van krijg? Van de natuur! Ik ben een echt buitenmens. Samen met mijn vriend Job en hond Beau maak ik graag lange wandelingen in de bossen of langs het strand en daar geniet ik volop van. Verder speel ik tenniscompetitie en -toernooien en zeil ik al van kinds af aan. Heerlijk hoe de wind en het water je hoofd leegmaken.

Als ik even binnen ben, lees ik graag een boek of kook ik voor familie en vrienden. En ik kan me helemaal opladen aan kunst en cultuur: ik speel zelf piano, maar bezoek ook graag een museum of schouwburg. Of het nu klassieke muziek, kleinkunst, pop of wereldmuziek is: mij kun je ervoor wakker maken en ik haal er veel inspiratie uit. Dus heb je een leuke muziektip? Laat het me weten!

 

Waar zit Move on?

Ik rekruteer mijn kandidaten vanuit een mooie, historische omgeving: de Krayenhoffkazerne in Nijmegen-Oost. Vroeger de thuisbasis van soldaten, nu een prachtig kantoorpand waar ik net als veel collega-ondernemers dagelijks wil ‘knallen’. Tegenwoordig is er trouwens geen soldaat meer te bekennen. Maar mijn ‘kantoorhond’ Beau, een driejarige Jack Russell, houdt trouw de wacht.