Referenties Van Boxtel hoorwinkels 

 

 

Mariëlla van der Pol-Simons

Audicien Van Boxtel hoorwinkels

Waarom sprak Van Boxtel hoorwinkels je zo aan als werkgever?
“Toen ik besloot mijn vorige werkgever te verlaten, heb ik bij vier partijen aan tafel gezeten om te kijken bij wie ik het beste gevoel had. Al snel werd duidelijk dat Van Boxtel en ik de beste match waren. Geen geschreeuw in de media en veel audiciens werken er al langere tijd. Dat was voor mij een goed teken! Wat me verder meteen aansprak, is hun open organisatiestructuur. Van Boxtel is een platte en kleine(re) organisatie. Op sollicitatiegesprek bij de algemeen directeur, dat maakte ik niet elke dag mee… Ik kreeg direct een helder beeld van de organisatie en al in het eerste gesprek werden er geen doekjes om gewonden: dit is hoe ons bedrijf in elkaar zit, dit is hoe we werken en jij bepaalt zelf of je ertussen past. Niets meer, niets minder. Die duidelijkheid en openheid gaven mij een goed gevoel en hebben me doen besluiten om de overstap naar Van Boxtel te maken.”

Wat is het grootste verschil ten opzichte van je vorige werkgever?
“Bij mijn vorige werkgever miste ik echt een stuk waardering. Het gevoel dat je als individu ook meetelt en niet alleen in je rol als audicien het geld binnenbrengt. Ik stond voorheen een hele week alleen in de winkel en had echt het gevoel dat ik alleen op de wereld was. Dat is bij Van Boxtel anders. Ik werk hier nu een half jaar en ben al meerdere malen ontzettend positief verrast; een cluster vol leuke collega’s, een bos bloemen bij het afronden van een training, een hele week in een hotel met alles erop en eraan om een cursus te volgen, regelmatig een schouderklopje als je goed werkt levert. Bij Van Boxtel telt iedereen mee en worden je kwaliteiten gezien en benut. Daarnaast vind ik het een groot verschil dat Van Boxtel ontzettend veel investeert in haar personeel. De vele bijscholingen zorgen ervoor dat ik als audicien ook scherp blijf en niet in mijn eigen wereldje beland. Ik krijg nu van mijn werkgever echt het gevoel dat zij mij ook belangrijk vinden om wie ik ben.”

Wat vind je het meest bijzondere aan werken bij Van Boxtel?
“Dat ik echt het gevoel heb dat ik de klant een totaaloplossing kan bieden. Een oplossing die een positieve en wezenlijke verandering brengt in zijn of haar leven. Ik krijg de tijd om samen met mijn klant te kijken wat er nodig is om het gehoorprobleem – en daarmee ook vaak een sociaal probleem – op te lossen. Maar ook de visie waaruit het bedrijf is opgericht, en dat we niet te maken hebben met een investeringsmaatschappij, vind ik ontzettend mooi. Het bedrijf is opgericht door iemand die letterlijk zag wat een gehoorprobleem met iemand doet; het is de kern van mijn werk. Ik heb echt het gevoel dat ik, samen met mijn collega’s, de wereld van heel veel slechthorenden weer een stukje groter mag maken.”