Referenties opdrachtgevers

 

Bij Move on gaan we verder waar andere bureaus stoppen. Benieuwd wat onze vaste opdrachtgevers over ons zeggen?

 

“Inmiddels werken wij bij Van Boxtel hoorwinkels bijna 8 jaar samen met Move on recruitment. De nauwe samenwerking maakt dat Move on recruitment weet hoe we werken en wat we belangrijk vinden. Dit levert keer op keer mensen op die echt goed bij Van Boxtel passen. 

Move on recruitment kwam dit jaar met het idee om een vacaturevideo te maken. De video is gemaakt zodat audiciens niet alleen kunnen lezen, maar ook kunnen zien en horen hoe het is om bij ons te werken. Een goed idee, zo blijkt. We hebben het afgelopen half jaar een aantal nieuwe collega-audiciens mogen verwelkomen. Met de hulp van Move on recruitment merken wij dat wij de juiste mensen op de juiste plek krijgen.” 

Paul Vondenhoff – CEO Van Boxtel hoorwinkels

“Eerlijk gezegd waren we best kritisch of we onze werving en selectie wel zouden uitbesteden. Kon een recruitmentbureau onze identiteit goed overbrengen richting kandidaten? Een lastige afweging dus: wilden we zelf de controle over het hele proces behouden? Of was het toch verstandig om het uit handen te geven? Inmiddels weten we hoe fijn het is om op het specialisme van een bureau te kunnen vertrouwen.

We besparen veel tijd, het contact met Move on is prettig en het belangrijkste: ze komen met uitstekende kandidaten. Het meest waardevolle aspect vinden we hun grondige voorselectie. Ze stellen niet zomaar iemand voor. Move on begrijpt wat Ecobit wil uitdragen, voelt feilloos onze bedrijfscultuur aan en weet wie wij zoeken. Dat heeft ons al een fantastische medewerker opgeleverd, met wie we heel blij zijn. We hopen dan ook nog lang (en duurzaam) samen te werken met Move on! 

Jeroen Remijnse & Bart Clement – eigenaren Ecobit